86'

Mannen, 1, 5e klasse D

19 april 2018 18:45

Nadat Koningslust zondag de uitwedstrijd speelde tegen Vch, is het vandaag omgedraaid en komt Vch op bezoek.

Het begin van de wedstrijd is wat slordig. Maar toch komt Koningslust op voorsprong, Roel Ghielen kan de bal binnen schieten en zet Koningslust op 1-0. Lang blijft de voorsprong niet een diepe bal van links na rechts valt net achter de verdediging en komt voor de voeten van de spits deze schiet hem binnen en zo is het 1-1. Het zijn vervolgens van Koningslust kant wat schoten maar deze worden niet gevaarlijk. Even later is het wel raak Roel Ghielen kan uithalen en schiet de bal in de verre hoek 2-0. En vlak voor rust is het weer Roel Ghielen die zijn 3de van de avond maakt, bram rongen probeert het eerst met een schot maar deze kan verwerkt worden door de keeper maar Roel is er dan snel bij en hij kan zo de 3-1 maken waar ook mee gerust gaat worden. Na rust is Koningslust meteen weer gevaarlijk Jurjen probeert het maar eens van afstand en zijn schot vliegt zo de kruising in 4-1. Vch probeert wel iets maar worden niet gevaarlijk. Dan is het uit het niets Roel Ghielen die zijn 4de maakt als hij op rechts aan de zijlijn de bal heeft en maar eens schiet/een voorzet geeft maar de bal vliegt zomaar binnen 5-1. Koningslust zal nog 1 x scoren als Lars met een inworp Bram Rongen weet te vinden en hij maakt de 6-1 dat tevens ook de eindstand is