Roel Ghielen (schot)

Mannen, 1, 5e klasse D

5 november 2017 14:30

Vandaag speelt Koningslust de uitwedstrijd tegen Altweerterheide.

Koningslust is in het begin van de wedstrijd de iets betere ploeg, maar echt grote kansen krijgt Koningslust niet. Het is Jeffrey die voor het eerste gevaar zorgt maar hij ziet zijn schot naast het doel gaan. Naarmate de eerste helft vordert wordt het spel rommeliger en aan de kant van Altweerteherheide wordt het spel steeds harder. Maar ook Altweerterheide krijgt wat kansen, uit een corner wordt de bal net naast gekopt, en even later door balverlies op het middenveld bij Koningslust komen ze er gevaarlijk uit maar het schot gaat over het doel. Dan is het Koningslust dat de leiding neemt, Jeffrey onderschept de bal en deze komt dan voor de voeten van Roel Ghielen en hij schiet de bal tegen de touwen 0-1. Na de goal is het Altweerterheide dat via hun behendige spelers wat kansen krijgt maar de schoten gaan of naast of over het doel. Maar ook Koningslust krijgt nog wat kansen uit een corner die word weggewerkt komt de bal voor de voeten van Tommy die het eens van afstand probeerd maar zijn schot wordt over getikt door de keeper. En even later is het Jeffrey die Roel diep stuurt en alleen op de keeper af kan gaan maar wordt vast gehouden door de laatste man, iedereen denkt aan rood voor de laatste man maar de scheids trekt een gele kaart. Even later is het wel raak voor Koningslust het is Jeffrey die schiet, zijn schot word geblokt maar dan komt de bal voor de voeten van de vrijstaande Nick Rongen die hem alleen maar binnen hoeft te tikken en zet de stand op 0-2. Dit is ook meteen de ruststand.

Na rust voert Altweerterheide de druk op Koningslust doel flink op, Koningslust komt er niet meer uit en heeft het moeilijk in de 2de helft. Altweerterheide scoort dan ook nog eens maar deze goal word afgekeurd wegens buitenspel. Maar de druk van de tegenstander blijft aanhouden het is een vrije trap op de rand van de 16 maar Roel pakt hem, even later is het weer een grote kans maar de aanvaller van Altweerterheide raakt de buitenkant van de paal. Koningslust blijft het moeilijk hebben de 2de helft het duurt ook een hele tijd voor Koningslust weer eens in de buurt van het doel komt, Nick probeert het eens met een schot maar zijn schot word geblokt, Jeffrey probeert het ook eens met een schot maar zijn schot word gepakt door de keeper. Maar dan is het wel raak voor Koningslust uit een lange bal van achteruit weet Peter Janssen de bal met zijn hoofd te verlengen, deze komt voor de voeten van Nick maar zijn schot stuit op de keeper maar dan komt de bal voor de voeten van Roel Ghielen die hem binnen schiet zo staat het 0-3. Altweerterheide probeert het nu nog wel maar de schoten gaan of naast of Roel heeft ze. Het is Koningslust dat nog 2x gevaarlijk wordt, Roel Ghielen komt eerst nog vrij voor de keeper maar hij weet niet te scoren. Even later is het Bram Rongen die de keeper te ver uit zijn doel ziet staan en probeerd het rond de middellijn maar zijn schot gaat naast. Aan de stand veranderd niks meer waardoor Koningslust met 0-3 wint.