90'
...

Mannen, 1, 5e klasse D

29 oktober 2017 14:30

Koningslust kwam zeer goed uit de startblokken, al voordat de eerste minuut was verstreken wist Nick Rongen de bal binnen te tikken, na een goede voorzet van Roel Ghielen. Naarmate de wedstrijd vorderde kregen de mannen van Koningslust het steeds moeilijker. Heythuysen ging steeds feller voetballen en ze deden er alles aan om er voor te zorgen dat Koningslust niet kon voetballen wat vaak gepaard ging met overtredingen. Na 15 minuten voetballen viel uiteindelijk de gelijkmaker. De spits van Heythuysen kon alleen op de keeper aflopen en wist de bal langs Roel Hunnekens in het doel te schieten. Een kwartier later was het weer raak, ditmaal vanuit een corner wist een speler van Heythuysen de bal binnen te koppen. En net voor rust wist Heythuysen weer te scoren, waardoor Koningslust met een 1-3 achterstand ging rusten.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Heythuysen bleef fel voetballen en de mannen van Koningslust hadden veel moeite om tot voetballen te komen. Halverwege de tweede helft wisten de mannen van Heythuysen nog 3 maal te scoren, waardoor Koningslust tegen een 1-6 achterstand aankeek. 5 minuten voor tijd en in de blessuretijd kreeg Koningslust nog een penalty, die beide door Bram Rongen netjes werden binnen geschoten. Wat de pijn enigszins verzachten, maar Koningslust moest uiteindelijk genoegen nemen met een 3-7 nederlaag.