38'
39'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 304

8 april 2017 9:30

In een knotsgekke wedstrijd heeft de F1 laten zien over een enorme veerkracht te beschikken. Vanaf de 2e minuut keken ze tegen een achterstand aan tegen de koploper uit Beringe en tot 2 keer toe was de achterstand 3 doelpunten. Steeds kwamen we met veel wilskracht terug in de wedstrijd. Zelfs een blessurewissel van Jort kon de moraal niet kraken. Met 4-3 achter gingen we rusten, maar we voelden dat er toch nog wat te halen viel. Als snelna rust stonden we 6-3 achter en begon Berigne zijn feestje alvast te bouwne. Maar die vogel ging niet op. Koninslust bleef de aanval opzoeken en werd beloond  voor het harde werken.Met nog 7 minutrren te gaan was het vereschilnog maar 1 en hoopten we op een gelijkspel. Maar toen de gelijkmaker er in lag wilden we meer en gingen de Berignes hoofdjes naar beneden, Met flitsende aanvallen en knappe schoten liepen we in deslotfase uit naar 6-9. Goed gedaan F1!!