...

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 407

1 mei 2010 11:15

J.Wijnands

Vandaag was onze tegenstander Kessel F3, en op papier kon dit een leuke gelijk opgaande wedstrijd worden gezien de stand op de ranglijst. En zoals voorspeld was het ook een gelijkopgaande wedstrijd, maar Kessel opende in de 11 minuut de score 0-1. 8 minuten later konden de Koningsluster supporters ook juichen, na een mooie solo van Boyke 1-1. We kregen meer kansen als Kessel echter werden deze helaas niet benut. Na de ranja konden we in de 27 minuut zelf een voorsprong nemen, 2-1, echter was de vreugde van korte duur want een minuut later kwam Kessel weer langzij 2-2. Of Kessel werd iets sterker of wij iets zwakker of misschien wel beide want, onze keeper kreeg steeds meer ballen te verwerken.  Tot 1 minuut voor het einde bleef deze tussenstand staan, en we hadden ons al verzoend met een gelijkspel. Kessel had echter een ander plannen en scoorde nog 2 maal waardoor de uiteindelijke uitslag 2-4 werd.