...
35'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 304

4 maart 2017

De F1 heeft het in en tegen Haelen utieindelijk zichzelf moeilijker gemaakt dan nodig was. In een gelijk opgaande eerste helft bleef het lang 1-0 voor Koningslsust, maar lagend e kansen aan beide kanten. In de laatste minuten van de eerste helft viel Haelen even stil en kon Jort 3 keer scoren. Toen Tij vlak na rust de 5-0 binnen schoot was de overwinning binnen. Teminste dat dachten we. Het spel viel dood voor Koningslust en de foutjes en fouten stapelden zich op. En Haelen profiteerde. Ze brachten de spanning terug door 4 keer te scoren. Verder lieten we het gelukkig niet komen en konden we toch nog meet een overwinning terug naar huis