Roggel F3

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 407

17 april 2010 11:15

J.Wijnands

Op deze mooie lente zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen Roggel F3 op het programma.  Gezien het feit dat ze maar 1 puntje meer hadden op de ranglijst, was dus bekend dat er vandaag wederom mogelijkheden moesten zijn om punten te vergaren.  In de eerste helft ging het spel op en neer zonder dat er grote kansen ontstonden. De ruststand was dan ook 0-0. Na de rust werd Yannique in stelling gebracht, en ze kon dan ook met een mooi schot de score openen 1-0. Roggel kwam iets meer opzetten en kregen zelf de uitgelezen kans om de score weer gelijk te trekken.  Gelukkig haperde de afwerking zodat we de 1-0 voorsprong tot het eindsignaal konden vasthouden.  Vandaag was vrouwe Fortuna aan Koningsluster zijde want gezien het spelbeeld was een punten deling terecht geweest.