... (penalty)
54'

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 402

1 april 2017 10:30

Tegen Brevendia willen we vandaag de lijn doorzetten van de afgelopen weken. Dit is een tegen stander waarvan we nog niet weten hoe sterk ze zijn. De wedstrijd begint en het spel gaat over en weer. Er zijn goede mogelijkheden aan beide kanten. Echter is het Koningslust dat het doel weet te vinden, waar Brevendia het na laat ook te scoren. In het tweede gedeelte van de eerste helft zet Koningslust door. Hierdoor weet Koningslust met een paar mooi uitgespeelde kansen uit te lopen naar een 0-7 voorsprong. Ook na de rust verander het spelbeeld niet. Koningslust voetbalt goed maar laat ook geregeld een steek vallen verdedigend, echter weet Brevendia hier geen gebruik van te maken. Koningslust weet nog 2 keer te scoren. In de laatste minuut krijgen we dan toch een tegen doelpunt te verwerken door een ongelukkige maar terechte penalty die we tegen kregen. Hierbij komt de einstand op 1-9 te staan en zijn we nog volop in de race voor het kampioenschap. Ga zo door mannen !!!