... (penalty)

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

11 april 2010 11:00

W Koch

Vandaag was Wittenhorst 5 te gast in de thuishaven van Koningslust 2. Tegen deze jonge gasten hadden we nog iets goed te maken omdat de vorige keer met 6-0 verloren ging. Iedereen was zich hiervan bewust, maar de start van de wedstrijd wat toch behoorlijk slap. Net toen het iets beter leek te gaan kregen we vlak voor rust een klap te verwerken. Wittenhorst maakte de 0-1. Na rust kwamen we vrij snel weer op gelijke hoogte. Ook de 2-1 hing in de lucht maar de bal wilde maar niet eindigen in de touwen. Helaas stopte een benutte penalty van Wittenhorst de jacht op de overwinning. Eindstand Koningslust 2–Wittenhorst 5: 1-2