...
38'

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 407

10 april 2010 9:30

Na een weekje rust mochten we vandaag aantreden tegen Grashoek F2. Volgens de ranglijst zouden er zeker mogelijkheden moeten zijn. Na 4 minuten kwam Grashoek op voorsprong 1-0, echter konden we na 11 minuten de gelijk maker noteren, 1-1. Grashoek was iets beter en scoorde zodoende voor de rust ook de 2-1. Na de ranja kwamen we iets beter uit de startblokken en na 5  minuten hadden we de score in balans gebracht 2-2. Het lukte zelfs om 4 minuten later op voorsprong te komen 2-3. Maar uiteindelijk wist grashoek in de laatste minuten ook nog 2 maal te score zodat er een 4-3 eindstand bereikt werd.  Grashoek was over de gehele wedstrijd iets feller geweest en voor onze boys was het misschien ook net iets te veel om 3 dagen op rij te trainen/voetballen.