Helden E5

1 - 3

E-Pupillen (voorjaar), E1, 2e klasse 405

17 april 2010 9:00

Vandaag speelden we tegen Helden E5 een lastige uitwedstrijd, dat deze ploeg over kwaliteit beschikt blijkt uit de 5-5 uitslag tegen Panningen E3 dus waren we op onze hoede. Na een aftastend begin van beide ploegen kwamen we op voorsprong door een ''klutsbal''. Sanne kreeg de bal tegen haar knie geschoten waardoor de bal in het doel caramboleerde. Verder krijgen we nog enkele goede kansen voor rust maar het vizier stond niet op scherp. Ook Helden kreeg een hele goede kans maar de aanvaller van Helden kreeg de bal van 4 meter over de goal. In de 2de helft begonnen we weer wat aftastend en Helden wou gaan voor de aansluitingstreffer dus kwam er meer ruimte voor onze voorwaartsen. Dit resulteerde in enkele hele goede mogelijkheden maar alleen Sanne wist een van deze 100 % kansen te benutten. ( 0-2 )
Drie minuten voor tijd deed Helden iets terug en werd het toch nog even spannen maar Ramon schoot iets later de bevrijdende 1-3 tegen de touwen. Al met al een zwaarbevochten overwinning en volgende week wacht ons weer een lastige tegenstander namelijk RKMSV.