Dave Goeden (schot)
Sanne Lemmen (schot)

E-Pupillen (voorjaar), E1, 2e klasse 405

10 april 2010 10:00

Na een week rust gehad te hebben en de 2de ronde van het 4-4 toernooi van gisteren nog in de benen speelden we de eerste helft tegen Kessel E3 een dramatische 1ste helft. Kessel E3 nam brutaal de leiding overigens zonder goed te voetballen. In de rust hebben de leiders een hartig woordje met onze toppers gesproken. Na rust gingen we iets beter spelen maar de bal wou er nog niet in. We gingen over op plan B. Na een tactische omzetting, lees keeperswissel gingen we beter spelen en scoorden we er weer lustig op los. Binnen 15 minuten gingen we van een 0-1 achterstand naar een riante 5-1 voorsprong. Hierna vielen we weer ver terug en kregen nog 2 goals om de oren waarvan de laatste wel in de blooper top 10 zou kunnen komen. Kortom een wedstrijd om snel te vergeten, 3 punten blijven in Koningslust en op naar Helden volgende week voor de ontmoeting met Helden E5.