89'

Mannen Zondag reserve, 2, 5e klasse 515

28 maart 2010 11:00

P Heldens

In Panningen werd vroeg in het seizoen een slechte wedstrijd terecht verloren. Vandaag was het spel weer van een zeer bedenkelijk niveau. In de eerste helft kwamen we vlak voor rust toch op voorsprong. Maar vrijwel direct na de rust wist ook Panningen het net te vinden doordat een corner werd binnengekopt. Dit was het begin van een matige periode waarin de groene gasten nog enkele kansjes kregen en misten. Ook gona kreeg nog een paar goede kansen. Vlak voor tijd trok Panningen alsnog aan het kortste eind. Hiermee was de 1-2 eindstand bereikt.