Fikse overwinning C1!

Onder 15, JO15-1, Groep 2 057

10 september 2016 14:00

ST Grashoek/Koningslust JO15-1 (Graslust C1) is voortvarend aan het nieuwe seizoen begonnen. De verwachtingen bij de technische staf waren na de eerste trainingen hoog, maar dat het in de eerste wedstrijd al zo goed zou gaan hadden we niet verwacht. Ondanks de tropische temperatuur werd in een hoog tempo de aanval gezocht. Het tactisch plan werd goed uitgevoerd waardoor we al snel enkele 100% kansen creeerden, helaas stond het vizier van de spitsen nog niet helemaal scherp. In de 13’ minuut was het dan toch Job die op aangeven van Mick de bal droog met links in de 1-0 in de rechterbenedenhoek schoot. Met goed combinatiespel werden er continue kansen gecreeerd. De 2-0 viel echter uit een mooie pass vanuit de verdediging door Kai op de net ingevallen rechterspits Wouter die mooi afdrukte in de bovenhoek. Na wat wisselingen in de rust brak een ietwat rommelige fase aan. Desondanks scoorde Kai heel subtiel de 3-0 uit een voorzet van Job. Na de drinkpauze werden de poppetjes weer goedgezet en kon NWC het niet meer belopen. Job scoorde nog z’n 2e en 3e van de middag in minuut 64-69 en daarmee was de eerste overwinning een feit. Het vertoonde spel smaakt in ieder geval naar meer!