40'

Onder 11, JO11-1, Groep 3 027

29 oktober 2016 10:00

Tim Wijnands

Op het programma staat de vandaag de derby tegen RKMSV JO11-2. Dit is de laatste speel ronde van de beker. Ondanks enkele afwezigen gaan we voor de volle winst vandaag. Koningslust begint wat slapjes aan de wedstrijd waardoor Meijel de aanval kan zoeken. Dit resulteerd ook vrij snel al in een doelpunt voor Meijel 0-1 (5). Hierna is Koningslust beter bij de les een weet in de 7de minuut al de gelijk maker te maken. Vervolgens gaat het gelijk op met kansen over en weer. Met de rust staat het nog steeds 1-1. Na de rust is het het spel beeld het zelfde er zijn kansen over en weer. Echter weet koningslust enkele uitgelezen kansen niet te verzilveren waar Meijel dat wel weet te doen. Hierdoor eindigd de wedtrijd uiteindelijk in een 1-3 overwinning voor Meijel. Als Koningslust iets scherper was geweest voor de goal had er misschien iets meer ingezeten.