43'

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 405

26 november 2016 10:00

Tim Wijnands

Vandaag stond de peel en maas derby op het programma tegen Helden JO11. In dit geval was dit de strijd om plek 2, dus er moest gewonnen worden. In een gelijk opgaande beginfase wisten beide ploegen enkel kansen te creëren. Maar de teller tot de 17de minuut op nul staan. Vanaf minuut 17 vielen de doelpunten. Binnen 5 minuten stond de stand plots op 2-2, door diverse schoten en intikkers. In de rust werden de mannen toegesproken en met deze inzet zouden de punten in Koningslust blijven. Helaas werd dit advies niet meegenomen in het vervolg van de 2de helft. Er was geen schim meer over van de ploeg die er de eerste helft in stond, Helden profiteerde hiervan en liep uit naar 2-5. In de laatste 5 minuten mochten we toch nog even hopen op een gelijkspel om dat er nog even gas gegeven werd. Maar het mocht helaas niet baten. Helden won vandaag verdiend met 4-6. Dee nederlaag was niet nodig geweest.