33'
38'

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 2e klasse 405

12 november 2016 10:30

Met de vorst nog aan de grond vertrekt gona e1 richting Belfeld. Freek moet deze wedstrijd helaas missen door ziekte maar Skip valt deze keer voor hem in. Al in de 3e minuut weet Tim de score te openen. Het is dus al snel 0-1. Er wordt wat over en weer gespeeld met aan beide kanten wat kansen. Na een strakke pass van Jamie is daar ineens Tim weer voor de goal. Hij weet dan ook koelbloedig af te ronden. 0-2 in de 6e minuut. Dan weet Belfeldia steeds verder op te rukken. Het wordt lastiger om uit te blijven verdedigen voor Gona. Na een goed schot en een prachtige redding van Stan wordt er toch uit de rebound gescoord door Belfeldia in de 13e minuut 1-2. Daarna wordt het door de chaos al snel 2-2. Stan weet de rest van de aanvallen fantastisch te keren en bij rust is het dan ook nog 2-2

De 2e helft krijgt gona e1 veel kansen. Marouan 1 op 1 tegen de keeper, Tim 1 op 1 tegen de keeper, maar Belfeldia weet te ontsnappen. Niek krijgt een bevlieging en rukt helemaal op naar de andere kant en rondt op fantastische wijze met een lob af! 2-3. Na nog wat aanvallen van Gona e1 komt er uit een snelle counter de 3-3. De wedstrijd zou nu echt alle kanten op kunnen gaan. Tim weet nog enorm hard de lat te raken maar het blijft bij 3-3. Het was een spannende pot.