...
39'

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 405

19 november 2016 10:30

De F1 heeft vandaag net niet kunnen winnen van medekoploper Panningen. Lang zag eth er naar uit dat er op zijn minst een gelijkspel gescoord kon worden maar in de laatste minuut ging Panningen toch nog met de volle winst aan de haal.
De wedstrijd ging voor ons naar wens van start en in de eerste 10 minuten waren we zeker niet minder. Dat vertaalde zich ook in een verdiende 2-0 voorsprong. Uit een vrije trap kwam Panningen terug in de wedstrijd en angzaamaan werd de thuisclub sterker.
In de tweede helft was Panningen duidelijk beter en moesten we ons concentreren oo het verdedigen van de voorsprong. Dat lukt goed tot net na de helft van de tweede helft. Toen scoorde Paningen de gelijkmaker.
Het bleef spannend tot het eind. beide ploegen kregen nog kansen om met de volle winst naar huis te gaan, maar uiteindelijk was het toch Panningen dat de winnende goals binnen tikte. Jammer, geen overwinning en allleen in theorie nog kans op het kampioenschap voor de F1.