36'
...

Onder 9 zaterdag, JO9-1, 2e klasse 405

12 november 2016 10:00

De F1 heeft zaterdag in een spannende wedstrijd gelijk gespeeld tegen MVC F3. In Maasbree begonnen onze jongens fanatiek aan de wedstrijd. Solide bouwden ze een riante voorsprong op en met 6-1 voorsprong gingen we de rust in. Er leek geen vuiltje aan de lucht, zeker niet toen Gies direct na de rust de 7-1 binnen schoot. Helaas bleken de tegenstanders veel beter bestand tegen de ijzige kou dan de jongens van Koningslust. Bij ons ging het licht volledig uit en kleumend van de kou verloren we steeds meer de grip op de wedstrijd. Maasbree kwam steeds dichter bij en na de gelijkmaker in de 36 minuut moesten we zelfs vrezen dat we de wedstrijd nog gingen verliezen. Zover kwam het gelukkig niet en met een zwaar bevochten puntje hielden we nog een heel klein beetje hoop op het kampioenschap.