Bart Janssen (schot)
35'

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 407

20 maart 2010 10:30

Vandaag was onze tegenstander RKMSV F2, of in de volksmond Meijel. We begonnen zeer goed, en er werd af en toe netjes overgespeeld. Het was dan ook een kwestie van tijd voordat onze voorwaartse het Meijelse doel gevonden hadden. In de 7e minuut was het dan ook raak en we kwamen op 0-1. 2 minuten later werd de score verdubbeld naar 2-0. Tot de rust bleef dit spelbeeld hetzelfde, en we hadden de score verder moeten uitbouwen, maar helaas bleef de teller op 0-2 steken.  Na de rust kwamen Meijel sterk opzetten, maar door goed  keepers werk bleef in Meijels doelpunt vooralsnog uit. We kregen nog enkele goede kansen, deze werden echter jammer genoeg niet benut . Maar 5 minuten voor het eind kon zelf onze keeper een Meijels doelpunten niet meer voorkomen, en het werden nog  spannende minuten.  Tot opluchting van de meegereisde supports floot de scheidsrechter af en op het scorebord stond 1-2.  Gelukkig hebben we vandaag het zoet van een overwinning kunnen proeven, hopelijk smaakt dit naar meer. Als we de inzet en werklust van voornamelijk de eerste helft in de komende wedstrijden ook laten zien, is een volgende overwinning niet ver weg.