Mannen zondag, 2, 5e klasse 14

2 oktober 2016 11:00

Scheidsrechter

P. Heldens

Vandaag stond de derby der samenwerkingsverbanden op het programma. Grashoek 2 kwam namelijk op bezoek. Doordat de jeugd samenwerkt met Grashoek waren er ook veel bezoekers op het sportpark. Dit waren er 43.

Om 11.05 begon de wedstrijd die onder leiding stond van de heer Heldens. Na 5 minuten was het voor onze doelman nog niet duidelijk dat wij vandaag in het blauw speelde. Na een dieptepass is hij te laat met uitkomen en wordt hij omspeelt door een geel-zwarte. 0-1. Na deze tegengoal lieten wij ons niet kisten en gingen gewoon verder op zoek naar een doelpunt. Dat doelpunt kwam er in de 11de minuut. Nadat we afgelopen vrijdag op corners hadden geoefend leverde dit al bij de eerste corner een doelpunt op. Uit de corner van Bas kopt Peter de bal bij de eerste paal via de lat binnen. 1-1. Hierna gaan wij verder met het zoeken naar doelpunten tegen een erg matig Grashoek. In de 31ste minuut zorgt Meine Mutti hiervoor. Roel W. geeft de voorzet op Bas die de bal in de hoek schuift. 2-1. In de 38ste minuut stoomt Karst op vanaf de zijkant. Hij geeft een matige voorzet en wilde al sorry gaan zeggen. Echter heeft de keeper moeite met de bal en vliegt hij in het doel. 3-1. In de 41ste minuut heeft Stan wel iets heel moois in gedachte. Hij maakt een omhaal maar komt maar één centimeter van de grond af en mist de bal volledig. 1 minuutje later heeft Roel Heldens goed naar Karst gekeken. Hij wil ook een voorzet geven maar ook deze beland door slecht keeperswerk in het doel. 4-1. Net voor rust wordt het ook nog 5-1. Met een schitterende aanval geeft Rik de bal laag voor op Peter die de bal binnen tikt.

In de 2de helft wilde wij de score nog meer uitbreiden en zoveel mogelijk punten scoren voor het elftal van het jaar. In de 56ste minuut krijgen wij een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Bas gaat achter de bal staan en schiet deze hard en laag in het doel. 6-1. In de 64ste minuut kan Peter een hattrick maken, maar hij lobt de bal helemaal verkeerd. In de 80ste minuut maakt Roel Hunnekens dezelfde fout als bij het eerste tegendoelpunt. De Grashoekse speler schiet de bal over de uitgekomen Roel heen. 6-2. Na 90 minuten vind de heer Heldens het genoeg geweest en hij gaf het eindsignaal.

Na vorige week dus weer een goede zege. Echter had de score wel hoger kunnen en moeten uitvallen. Volgende week zijn we vrij. Over 2 weken spelen wij wel weer. Dan thuis tegen Meijel 3 om 11.00 op sportpark De Lust.