45'
48'

F-Pupillen (voorjaar), F1, 2e klasse 407

13 maart 2010 11:15

Na een weekje geen voetbal vanwege weersomstandigheden, konden we vandaag het opnemen  tegen onze leeftijdsgenoten uit Grashoek. Grashoek F1 kwam goed uit de startblokken en binnen enkele minuten kwamen ze op voorsprong. Maar onze boys en girls gaven zich nog niet gewonnen en na een mooie solo van Mick konden we de gelijk maker scoren 1-1. Er ontspon zich een mooi gelijkopgaande wedstrijd met aan beide zijden kansen om de score te verhogen. Net voor de rust wist Grashoek nog een keer te scoren zodat de ruststand 1-2 was. Na de rust was het spelbeeld totaal anders, het was Grashoek dat een tandje sneller ging spelen waardoor onze boys en girls het spoor totaal bijster raakte. Ze konden de score dan ook moeiteloos uitbreiden naar de uiteindelijk einduitslag van 1-6. Wie weet heeft het er ook mee te maken dat Grashoek in het geel speelde en wij in het blauw, waardoor onze spelers de kluts kwijt raakte.  Volgende week gaan we naar Meijel, dus dan kunnen we iets recht zetten