Mannen zondag, 1, 5e klasse D

22 maart 2015 14:30

Scheidsrechter

Meulenbroek, T.A.M.P.

In een zonnig Koningslust stond de wedstrijd tegen Kessel en oud trainer Ruud op het programma. Om nog iets van het seizoen te maken moesten de geel zwarten winnen om    aansluiting te houden bij de top 6. Kessel staat op een rechtstreekse promotie plek en wilde de afstand naar de nummer 4 ook op 4 punten houden. De eerste 15 minuten waren voor de gasten die een aantal goede kansen niet wisten te verzilveren. Koningslust begon langzaam te voetballen en kreeg een paar kleine kansen. Kessel raakte de grip kwijt en moest een paar keer ingrijpen ten koste van een gele kaart. In de tweede helft vond de strijd steeds meer op het middenveld plaats. Koningslust won steeds vaker het duel en verdiende een strafschop toen Nick Rongen werd afgeblokt binnen de 16 meter. Peter Janssen faalde niet 1-0. Kessel ging op zoek naar de gelijkmaker maar raakte 2x het houtwerk. Koningslust hield stand en had via Freek Kessels die voor een leeg doel naast schoot moeten uitlopen naar 2-0. Na 90 minuten hard werken waren de 3 punten binnen. Op naar de volgende week.