90'

Mannen zondag, 1, 5e klasse D

7 december 2014 14:30

Pennings, A.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pennings. Al na 1 minuut spelen kwam Tom Hunnekens vrij voor de keeper van Vlodrop te staan, in plaats van een geplaatst schot ging hij voor een hard schot op doel wat recht op de keeper af ging en dus geen doelpunt. Niet veel minuten daarna kreeg Koningslust een vrije trap rond de 16 meter van Vlodrop. Een koud kunstje voor Peter Janssen die hem door de muur van Vlodrop binnenschoot 0-1. Koningslust bleef de aanval zoeken en Vlodrop had hier veel moeite mee. Na veel gemiste kansen aan de kant van Koningslust was het Nick Rongen met een afgemeten voorzet op spits Roy Bos die de bal binnenknikte 0-2. Een comfortabele stand voor Koningslust wat hierna iets slapper ging spelen en minder duels ging winnen waardoor Vlodrop in hun spel kon komen. Zoals het wel vaker raak is gebeurde het nu weer, uit het niets een goal tegen, Koningslust kreeg de bal achterin niet verwerkt waarna de bal voor de voeten van de aanvoerder van Vlodrop kwam die de bal in de hoek schoot 1-2. Dit was tevens ook de ruststand.

De 2de helft begon niet zo goed voor Koningslust. Een vrije trap van Vlodrop werd voor de goal geslingerd van Koningslust. Keeper Dennis Janssen leek de bal te pakken maar liet hem los waarna een speler van Vlodrop hem binnen kon tikken 2-2. Koningslust herpakte zichzelf hierna weer en ging veelvuldig de aanval opzoeken. Vlodrop hield dit tegen met overtredingen of een grensrechter die de vlag nogmaals omhoog stak. Dit resulteerde in 2 gele en 1 rode kaart voor Vlodrop na een charge op Roy Bos. Koningslust kreeg veel kansen maar het leek of de bal er maar niet in wilde. Tot de 83ste minuut toen Jurjen Verbong de bal voor zijn voeten kreeg en uithaalde richting het doel van Vlodrop. Deze bal liet het net bollen en Koningslust leek de 3 punten binnen te hebben 2-3. Hierna bleef Koningslust het overwicht houden en leek de wedstrijd rustig uit te spelen. Totdat Vlodrop nog een keer in de aanval kwam. Hier stonden 2 spelers van Vlodrop buitenspel, grensrechter Paul Lormans stak zijn vlag omhoog. De heer Pennings negeerde dit signaal volledig. Dit resulteerde in een corner voor Vlodrop waar de totaal vrijstaande spits de bal binnen knikte 3-3. Hierna was er niet veel tijd meer over en kwam er ook geen grote kans meer voor Koningslust of Vlodrop. Scheidsrechter Pennings floot voor het eindsignaal. Een gelijkspel wat voelt als een nederlaag voor Koningslust. Nu de winterstop in en hier sterk uit proberen te komen.