89'

Mannen zondag, 1, 5e klasse D

12 oktober 2014 14:30

Heijnen, Paul

Hoe was de uitslag geweest als Koningslust in de eerste 10 minuten de kansen had benut. Na het begin signaal van de scheidsrechter , de heer Heijnen uit Helden, waren het de gasten die de aanval zochten . Al in de 2de minuut een mooie aanval over links en het is Jurjen Verbong die de voorzet van Tom Hunnekens net niet kan verzilveren . Enkele minuten later gaat de bal net voorlangs na goede combinatie tussen Roy en Jurjen . En weer enkel tellen later speelt Roy zich goed vrij en hij ziet zijn poging via de keeper net langs het doel gaan . De thuisclub weet hier nagenoeg niets tegenover te stellen . Het zijn voornamelijk lange ballen die vooralsnog geen gevaar vormen . In de 20 minuut krijgen ze een corner die op een mooie wijze bij de 2de paal word ingekopt 1-0. De rest van de eerste helft een zelfde spelbeeld al word het veld spel steeds rommeliger . Bram Rongen loopt nog tegen een gele kaart op al was het misschien iets te zwaar gestraft.                                                                      Na de rust bijna een copy van de eerste helft, al in de 1ste minuut een aanval over rechts die door Jurjen niet goed word afgerond , en in de tegen aanval scoort RKAVC op een lucky wijze de 2-0 .  Koningslust blijft de aanval zoeken , een schot van Nick word mooi gered door de keeper.   Peter word vervangen door Robert. De geel – zwarten blijven drukken maar de thuisclub weet door goed te verdedigen en soms met enig geluk GONA van het scoren te houden. Na weer een lange bal gevolgd door een te korte terugspeel bal valt de 3-0  en is de wedstrijd beslist. Roel komt nog in het veld voor Nick en Koningslust dwingt nog enkele kansen af maar het scoren gaat vandaag niet lukken . Sterker nog in de voorlaatste minuut een hoge voorzet die niet goed word weggewerkt en door een RKAVC speler van dicht bij in het doel word gewerkt en zodoende de 4- 0 op het score bord zet.   De eindconclusie van deze wedstrijd is; Koningslust het betere voetbal en enkele 100 % kansen maar geen doelpunten , de tegenstander 4 kansen en 4 goals en de 3 punten en meestal gaat het daarom in het voetbal