...

Mannen zondag, 1, 5e klasse D

14 september 2014 14:30

Heijnen, H.L.W.

Vandaag wist alleen de pupil van de week, Niek Schers, te scoren en wie had dit durven te denken . Een wedstrijd van Koningslust 1 die eindigt in 0-0.  Dit zullen vele geel-zwarte supporters zich niet meer kunnen heugen . Ook dat St Odieliènberg in competitie verband op bezoek kwam was al lang geleden . Koningslust begon enigzins gehavend aan de wedstrijd en Mark had enkele omzettingen gedaan t.o.v. de eerste wedstrijd.

Voor het begin signaal werd 1 minuut stilte gehouden ivm het overlijden van ons touw lid Wiel Janssen .

Na wat aftasten van beide zijden werd het spelbeeld wat opnener en was het bij de geel -zwarte vooral Roel de met zijn snelheid zijn bewaker steeds te snel afwas. De trainer van de gasten had hierop al snel een antwoord door hun links back te wisselen . De beste kansen waren in de eerste helft voor GONA maar niet besteed aan Roy, Peter, Tom. En de gasten hadden een zeer betrouwbare doelman die met enkele goede reflexen zijn doel schoon hield Vlak voor rust werd het nog bijna 0- 1 toen uit een corner de binnen kant van de paal werd geraakt.

Na de rust drong Koningslust nog meer aan en kreeg ook kansen maar of weer de keeper en de nauwkeurigheid in de afronding liet te wensen over. En soms ook net dat beetje geluk dan je dan moet hebben . De gasten kwamen er niet veel meer uit en als ze gevaarlijk werden was het mede door hun lengte . Net voor het eindsignaal claimden de rood hemden  nog een strafschop voor hands maar de goed leidende scheidsrechter Heijnen wuifde het terecht weg. Soms heb je van die wedstrijden dat de bal er niet in wil maar dan is het ook de kunst om er zelf geen tegen te krijgen  en dit is vandaag gelukt

Zo eindigde het duel zoals het was begonnen , en was vandaag alleen Niek trefzeker . Maar we moeten nog even wachten voor hij zijn kunsten in het 1ste gaat vertonen.