Mannen Zondag standaard, 1, 5e klasse F

25 september 2011 14:30

Heuts, H.M.H.

Koningslust laat zich in de tweede helft aftroeven!

Nadat vorige week de eerste driepunter werd binnengehaald, gaat Koningslust vol goede moed op bezoek bij SV Ondo, Heusden. De eeste helft was redelijk tot goed te noemen en het was dan ook tegen de verhoudingen in dat Ondo voor kwam in de eerste helft. In de tweede helft stond er een ander Koningslust op het veld. Werd er in de eerste helft nog gegroepeerd gejaagd en als een echt team gestreden, was dit allemaal in de tweede helft ver te zoeken. Eindstand 7-1.

We schrijven zondag 25 september op ons mooie notitieboekje. Henk Heuts fluit voor het beginsignaal en na 6 minuten vindt de eerste aanval van Koningslust plaats. Pipi vindt Nick met een steekpas waarna nick met links geen kracht en richting vindt om het doel te raken. Het duurt tot de 17e minuut voordat Ondo een keer gevaarlijk kan uitkomen. Een lange bal vanuit achter kan Appie nog net tegenhouden met zijn hoofd. De bal valt vervolgens weer bij Ondo in de voeten. Raymakers zet voor en vindt het hoofd van Janssen die simpel kan binnen koppen 1-0. VV Koningslust staat weer op een achterstand maar laat zich niet van de wijs brengen. Het blijft de bovenliggende partij met een paar kansen voor Danny, Nick en Bram. Dan volgt er de rust. Wat hierin gebeurt is een raadsel. Na 10 minuten is het geloof in een goede uitslag alweer weg, eerst verzilverd Mokrzycki één op één tegen Appie en vervolgens kopt Nijssen de 3-0 binnen. Koningslust is de organisatie kwijt en heeft weinig in te brengen. Daarna komt Ondo los en scoort het binnen 3 minuten de vierde en de vijfde treffer van de middag. Aanvoerder Klein Zievernil rond beheerst af met een stiftje en direct daarna schiet meneer Mokrzycki er weer één tegen de touwen. Pipi doet nog wat terug door een vrije trap in de kruising te rammen, maar in de blessuretijd scoorde Ondo nog tweemaal.

Volgende week wacht SPV thuis. Daarbij kunnen we na vandaag beter denken: Nieuwe ronde, nieuwe kansen.