De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Ondanks de vele regen lag het hoofdveld er nog vrij goed bij en kon de wedstrijd tegen koploper MVC 3 toch doorgaan.
Na het beginsignaal begonnen beide teams voorzichtig maar na een kwartier ging MVC toch meer druk zetten en voetballend kwamen ze ook af en toe dreigend voor de goal. Toch kregen we zelf ook enkele kansen na goede aanvallen maar alleen het laatste schot bleef uit. Na 25 minuten kwamen de gasten op 0-1 na een goede en scherpe voorzet die van dichtbij binnengeschoten werd. Hiet bleef het tot de rust bij wat voor ons zeer verdienstelijk was. Helaas ging het na de rust direct fout en maakte MVC binnen 8 minuten de 2e en 3e doelpunt.
Jammer genoeg kregen de gasten halverwege 2e helft een goedkope penalty die bijna werd tegengehouden door onze keeper.
We wisten vlak daarna de verdienste eretreffer te maken na een mooie vrije trap die binnen werd gewerkt door nu 3e keer pappa Leroy.
Enige smet op het vervolg waren nog de 2 doelpuntne van de tegenstander. Eindstand 1-6