Mannen zondag, 1, 5e klasse E

14 mei 2017 14:30

Berlo, J.C. van

Voor beide partijen staat er niets meer op het spel en de kans dat er deze middag zomeravond voetbal gespeeld wordt is daarmee groot.

Maar gelukkig denken de spelers van beide partijen hier anders over  en wordt er fanatiek gevoetbald ,  Koningslust dat met Roel Ghielen meteen de toon zet  door een snelle aanval over rechts maar de keeper van Kronenberg is op tijd om de bal te onderscheppen .

Nadat Kronenberg de bal weer verliest is het Rik Wijnands die een goede bal op Tommy Jansen speelt deze weet een corner te forceren.

Tommy neemt de hoekschop zelf en speelt de bal strak in op de opkomende Roel Ghielen die de bal met een strak schot achter de doelman van Kroneneberg in het net schiet. 1-0

Kronenberg gaat ook voor de doelpunten en ziet een mooie kopbal net naast gaan,

Bram Rongen heeft daarna een prachtige voorzet op zijn broer Nick maar de verdediger van Kronenberg weet met de punt van zijn schoen de bal net voor Nick weg te tikken.

Even daarna zien we een rondo in de 16 meter van Kronenberg de bal gaat snel van de een naar de ander en zet Bram Rongen  vrij voor de keeper ,echter is het doel net iets kleiner dan Bram zich herinnert en de bal gaat naast.

Bij een snelle overname door Kronenberg over links wordt  de voorzet direct geschoten in de korte hoek onhoudbaar voor RoelHunnekens en is het 1-1.

Dit  duurt niet lang even later is er een aanval door het midden van Koningslust en gaat Rik Wijnands  slalommend langs een aantal kronenberger verdedigers en haalt dan de trekker over 2-1

Even later is het weer Rik Wijnands met de  bal door het midden Hij geeft nu een prima pass op Peter Janssen die met een mooie lob de keeper het nakijken geeft 3-1.

Dan laat de Koningsluster verdeging een steekje vallen en weet de aanvaller van Kronenberg simpel binnen te tikken 3-2

Roel Ghielen wil dit meteen recht zetten en passeert 4 man maar weet net niet te scoren.

Een mooie actie van Bram Rongen eindigde met een pass op Jurjen Verbong die van zijn tegenstander weggedraaid en daarbij onreglementair gestopt wordt een 11 meter bal is een feit.

Bram Rongen neemt de bal  net te zacht en het is een prooi voor de keeper.

Dan is het de beurt aan broer Nick die aanvalt over rechts een voorzet wordt door de keeper tegen zijn verdediger aan gebokst en beland zo in eigen doel 4-2

Bij een aanval van Kronenberg krijgen ze een vrij-trap deze gaat echter hoog over even later is er een schot op doel dat uitstekend wordt gehouden door Roel Hunnekens

Na de rust is het Kronenberg dat bij de eerste aanval scoort weer met een strak schot in de korte hoek 4-3

Koningslust weet steeds een kleine voorsprong te behouden en weet ook nu weer de marge te vergroten , met een voorzet van Jurjen Verbong op Nick Rongen die de bal onberispelijk inschiet 5-3

Wesley Goeden  heeft nog een mooi schot onderkant lat maar jammer genoeg  niet in doel.

Even later is het wel raak Wouter Coolen maakt de 6-3

Kronenberg geeft nog niet op en bij een Corner die slecht wordt uitverdedigd volgt er een strak schot wederom in de korte hoek 6-4

Er volgt dan een mooie actie van Rick Bos de bal wordt echter goed verdedigd door Kronenberg en ze nemen de aanval over waaruit wederom gescoord word 6-5

Rick Bos weet toch nog zijn doelpunt mee te pikken door op het juiste moment bij de tweede paal op te duiken en de bal uit een voorzet binnen te knikken 7-5

Een mooie wedstrijd als afsluiter van het seizoen, en nu lekker aan de bbq uitkijkend naar volgend seizoen.