Peter Janssen (vrije trap)

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

12 maart 2017 14:30

Linders, A.F.M.M.

Koningslust begon sterk aan de wedstrijd al na 6 minuten voetballen wist koningslust te scoren, na een goede pass van Roy Bos kwam Nick Rongen één op één te staan met de keeper die de bal langs de keeper schoot in het zijnet binnen. De rest van de wedstrijd verliep echter moeizaam, Sporting S.T. probeerde te voetballen maar creëerde geen kansen en Koningslust was meerdere keren onzorgvuldig met de eindpas. Halverwege de eerste helft kreeg Koninglust een penalty nadat de overtreding was begaan op Bram Rongen, die besloot de penalty zelf te nemen en de bal onhoudbaar in de hoek van de goal schoot. Niet veel later werd er weer een overtreding gemaakt door Sporting S.T. ditmaal net buiten de zestienmeter gebied. De door Bram Rongen genomen vrijetrap belande op de lat. Koningslust dacht met een 0-2 voorsprong te gaan rusten, maar net voor tijd kwam de eerste groote kans voor Sporting S.T. een bal van links kwam precies op het hoofd van de vrij staande aanvaller van Sporting terecht, die de bal netje wist binnen te koppen.

In de tweede helft veranderede er weinig aan het spelbeeld. Al vroeg in de wedstrijd kon Sporting nog op gelijke hoogte komen, na een kopbal vanuit een corner de bal kon echter nog gestopt worden. In de 60e min was het weer de beurt aan Koningslust, na een rommelige ingooi kwam de bal terecht bij Roel Ghielen, die na een goede solo actie de bal langs de keeper in de goal wist te schieten. Halverwege de tweede helft kwam er weer een kans voor Sporting S.T. een hoge bal belande over de verdediging heen van Koningslust, de uitkomende Niels Jeuken probeerde de bal nog weg te werken, maar de spits van Sporting S.T. kon net aan de bal komen, waardoor de bal daarna eenvoudig binnen getikt kon worden. De hoop voor de gelijk maker aan Sporting S.T.  kant was echter snel verdwenen. Niet veel later werd er weer en overtreding begaan op Bram Rongen net buiten het zetienmeter gebied. Ditmaal besloot de net ingevallen Peter Janssen de vrijetrap te nemen. Hij schoot de bal door de muur heen onhoudbaar voor de keeper binnen. Net voor tijd had Bram Rongen nog een kans om te scoren na een doorgekopte bal van Nick Rongen, zijn schot belande in de handen van de keeper waardoor de uitslag 2-4 bleef.

Koningslust begon sterk aan de wedstrijd al na 6 minuten voetballen wist koningslust te scoren, na een goede paas van Roy Bos kwam Nick Rongen één op één te staan met de keeper die de bal lang de keeper schoot in het zijnet binnen. De rest van de wedstrijd verliep echter moeizaam, Sporting S.T. probeerde te voetballen maar creëerde geen kansen en Koningslust was meerdere keren onzorgvuldig met de eindpas. Halverwege de eerste helft kreeg Koninglust een penalty nadat de overtreding was begaan op Bram Rongen, die besloot de penalty zelf te nemen en de bal onhoudbaar in de hoek van de goal schoot. Niet veel later werd er weer een overtreding gemaakt door Sporting S.T. ditmaal net buiten de zestienmeter gebied. De door Bram Rongen genomen vrijetrap belande op de lat. Koningslust dacht met een 0-2 voorsprong te gaan rusten, maar net voor tijd kwam de eerste groote kans voor Sporting S.T. een bal van links kwam precies op het hoofd van de vrij staande aanvaller van Sporting terecht, die de bal netje wist binnen te koppen.

In de tweede helft veranderede er weinig aan het speelbeeld. Al vroeg in de wedstrijd kon Sporting nog op gelijke hoogte komen, na een kopbal vanuit een corner de bal kon echter nog gestopt worden. In de 60e min was het weer de beurt aan Koningslust, na een rommelige ingooi kwam de bal terecht bij Roel Ghielen, die na een goede solo actie de bal langs de keeper in de goal wist te schieten. Halverwege de tweede helft kwam er weer een kans voor Sporting S.T. een hoge bal belande over de verdediging heen van Koningslust, de uitkomende Niels Jeuken probeerde de bal nog weg te werken, maar de spits van Sporting S.T. kon net aan de bal komen, waardoor de bal daarna eenvoudig binnen getikt kon worden. De hoop voor de gelijk maker aan Sporting S.T.  kant was echter snel verdwenen. Niet veel later werd er weer en overtreding begaan op Bram Rongen net buiten het zetienmeter gebied. Ditmaal besloot de net ingevallen Peter Janssen de vrijetrap te nemen. Hij schoot de bal door de muur heen onhoudbaar voor de keeper binnen. Net voor tijd had Bram Rongen nog een kans om te scoren na een doorgekopte bal van Nick Rongen, zijn schot belande in de handen van de keeper waardoor de uitslag 2-4 bleef.