Huebers, H.J.

Na het goede optreden twee weken geleden tegen Egchel ging Koningslust vol zelfvertrouwen naar Lottum.
Vanaf het beginsignaal gaf Koningslust niet thuis en was Lottum op alle fronten beter.
Na een misverstand in de achterhoede scoorde Lottum vrij eenvoudig.
Koningslust kreeg in de eerste helft 2 kansjes maar het ene schot ging naast en de andere doelpoging belande op de paal. Bij het rustsignaal was de stand 3 - 0.
Na rust zagen we een feller en beter Koningslust maar de kansen die werden gecreëerd werden niet goed benut. Tot in de 61e minuut  de aansluittreffer werd gemaakt door Bram Rongen door het benutte van een strafschop. Door jammerlijk balverlies weet Lottum nog 2 maal te scoren en zelfs bijna 3 maal maar onze invaller doelman Niels Jeuken weet de onterecht geven strafschop te stoppen. Koningslust probeert er nog alles aan te doen om de stand te verbeteren maar de bal wil maar niet in het doel van de tegenstander tot in de 95e Roel Ghielen met een slim bekeken schot het net laat bollen, eindstand 5-2.                                                                                                                                                           Na de vasteloavend moet Koningslust aantreden in eigen huis tegen RKDSO, het is zaak om dan van begin af aan te laten zien dat we willen winnen.