Vriendinnendag 2013

Vriendinnendag 2013

13 oktober 2013 15:00


Zaterdag 12 oktober jl. was het zover: de vriendinnendag 2013 van V.V. Koningslust.

Op deze dag konden alle speelsters van V.V. Koningslust een of meer vriendinnen naar het voetbalveld meenemen om kennis te maken met de voetbalsport.

 

De dag werd begonnen met een gezamenlijke lunch waarna de meiden het veld op gingen voor een introductie met de voetbalsport. Dit werd gedaan door een korte circuittraining voor de meiden en vriendinnen van Meisjes D1 en B1. Tijdens de training hebben alle speelsters op een plezierige en gezellige manier kennis kunnen maken met de voetbalsport. Het was dan ook een geslaagde middag.

 

Mochten jullie na zaterdag nog niet genoeg hebben van het voetballen, kom dan rustig een keer kijken tijdens een trainingsavond (dinsdag of donderdag) van Meisjes D1 of  B1. Laat even van te voren weten als je wil komen kijken, dan kunnen de trainers/jeugdcommissie ingelicht worden zodat er ook aanvullende informatie verstrekt kan worden en weet je ook zeker dat er een training is. Meer informatie of aanmelden kan bij het wedstrijdsecretariaat Jeugd, Henk Conjaerts via henkconjaerts@home.nl

Kijk in het foto album voor alle foto's:

2013, vriendinnendag
Bron: PR V.V. Koningslust
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!