Sinterklaas bij V.V. Koningslust

Sinterklaas bij V.V. Koningslust

23 november 2013 14:30


Vrijdag 22 november jl. bracht Sinterklaas een bezoek aan de F-spelers van V.V. Koningslust. Het was weer een spannende avond bij Sinterklaas en zwarte Piet. Is iedereen wel zo braaf geweest, als ze zelf denken én ook heel hard roepen?!?!?!

Sinterklaas was een beetje teleurgesteld in de F-spelers.

De F2-spelers (Kabouters) kregen van Sinterklaas te horen dat ze beter naar de leiding moesten luisteren. Hoe het nu gaat, dat kon volgens Sinterklaas toch echt niet.
De F2-spelers hebben besloten dat ze dat allemaal zouden doen.
En ook hebben ze beloofd aan Sinterklaas dat ze voortaan niet meer met de handen in de zakken gingen trainen. Door deze belofte kregen alle F2-spelers een hand vol met pepernoten van de Zwarte Piet.

Bij de F1-spelers waren wat jongens bij die volgens Sinterklaas vaak vieze woordjes gebruiken. Uiteraard moest Sinterklaas hun hier wel op aanspreken, want dat is niet zo netjes! De F1-spelers besloten ook dit niet meer te doen.
Daarnaast had Sinterklaas gehoord dat de F1-spelers te laat naar bed toe gaan, wat ook een belangrijk aandachtspunt is. Alle F1 spelers hebben beloofd dat dit bijna niet meer voorkomt, alleen als ze een verjaardagsfeestje hebben.
De Sint vertelde hun dat ze dan maar op het verjaardagsfeest ergens een bedje moesten opzoeken, zodat ze goed uitgerust aan de wedstrijd kunnen beginnen.
De F1-spelers kregen allemaal 1 pepernoot van Zwarte Piet.

Door deze mooie belofte van de F1 en F2 spelers vond Sinterklaas dat ze 2 mooie liedjes moesten zingen voor hun leiders en de stagiaires én natuurlijk ook voor Sinterklaas zelf en zijn zwarte Piet niet te vergeten.

Sinterklaas komt volgend jaar weer terug om te kijken of alle spelers zich hier aan gehouden hebben. Dus weer een nieuw jaar om heel lief te zijn, goed te luisteren, op tijd naar bed te gaan, zodat Sinterklaas trots op jullie kan zijn en jullie volgend jaar misschien wel veel meer pepernoten krijgen.....

Denk er aan.. zwarte piet hoort en ziet alles!


Kijk in het fotoalbum voor alle foto's:

2013, Sinterklaas
Bron: Opschrijfpiet V.V. Koningslust
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!