Oh kom maar eens kijken... 21-11

Oh kom maar eens kijken... 21-11

17 november 2014 12:30


... op vrijdag 21 november komt Sinterklaas eens kijken hoe het met onze jeugdige F-spelertjes is. Natuurlijk is Sinterklaas ook benieuwd naar het sjieke nieuwe clubgebouw. Hij had namelijk gehoopt jullie al te mogen begroeten in het nieuwe gebouw. Maar Sint heeft van zijn pieten al vernomen dat het gebouw nog niet gebruiksklaar is en hij nog een jaartje moet wachten.Dit houdt Sinterklaas natuurlijk niet tegen, want hij komt voor jullie!!!
In zijn drukke schema heeft hij dan ook een plekje gereserveerd op vrijdag 21 november a.s. tussen 19.00 en 19.45 uur.
 
Sinterklaas verwacht dat alle F-spelers toch zeker stipt om 18.45 uur aanwezig zijn in de kantine! Wie weet staan de pieten al op de uitkijk..
En dan hopen dat Sinterklaas de weg weet te vinden.


Het is nu al vroeg donker en dus geweldig voor de spiekpieten om bij jullie door een raampje of schoorsteen naar binnen te gluren. Zo kunnen ze alles wat jullie doen en zeggen bekijken of horen om vervolgens alles snel door te kunnen geven aan Sinterklaas. Dus wees lief, haal geen kattekwaad uit, luister naar je ouders én trainers en oefen de sinterklaasliedjes alvast, zodat jullie Sinterklaas en zijn pieten met een gerust hart naar Koningslust kunnen laten komen. Het zou toch geweldig zijn als Sinterklaas dit jaar helemaal niks over jullie op te merken heeft en zijn boek dus leeg is?????
Dan blijft er heel veel tijd over voor al dat lekkers!

Welke pieten zal Sinterklaas dit jaar meenemen?
Zijn spiekpiet, zijn wegwijspiet of misschien wel een echte voetbalpiet. Ook is er al sprake van een stroopwafelpiet of een pepernotenpiet... in ieder geval komt Sinterklaas niet alleen dus het zal vast een gezellige boel worden.

Sinterklaas en zijn pieten zien jullie graag op vrijdagavond 21 november a.s.Bron: PR V.V. Koningslust
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!