Rabobank Clubkas Campagne 2014

10 februari 2014 7:30

Rabobank Peel, Maas en Leudal organiseert ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De werkwijze is nagenoeg ongewijzigd, echter zal dit jaar de waarde van 1 stem pas achteraf bekend worden.

Alle verenigingen die bij hun bankieren kunnen deelnemen aan deze actie. Uiteraard neemt ook V.V. Koningslust dit jaar weer deel aan deze mooie actie.

Wat houdt het in?

• Rabobank Peel, Maas en Leudal heeft ongeveer 22.000 leden.
  • Ieder lid krijgt VIJF stemmen om te verdelen.
  • Elk lid kan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging/stichting uitbrengen.
  • De waarde van de stem is ditmaal pas achteraf bekend.

Wat is hiervoor nodig?

Om uw stem te kunnen uitbrengen op V.V. Koningslust dient u per 1 januari 2014 lid te zijn van de Rabobank.

U ontvangt via de Rabobank bij het Ledenmagazine Dichterbij op 28 februari een persoonlijke unieke code.

Wanneer kan ik stemmen?

U kunt stemmen in de periode vanaf:
10 maart tot en met 31 maart.

V.V. Koningslust waardeert het enorm als u op ons stemt!

Bron: PR V.V Koningslust

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!