Eikelenbosserdijk 6 A
5962NV
MELDERSLO
tel. 077-3982202

De openingsfase was voor Melderslo. In de eerste 5 minuten 2 kansen welke door de gastheren niet werden benut.
Graslust kwam beter in de wedstrijd maar creëerde geen 100% kansen. Bij een Melderslo aanval bleven een Graslust speler en een Melderslo speler op de grond liggen en iedereen dacht de scheidsrechter gaat fluiten maar dit gebeurde niet. Melderslo lette beter op en scoorde 1-0, wat ook de russtand was.
Nog niks verloren dus, maar het begin van de tweede helft was anders dan verwacht. In 6 minuten scoorde Melderslo de 2e, 3e en 4e treffer en 10 minuten later ook nog het 5e doelpunt.
Melderslo geloofde het wel en Graslust kreeg meer strijdlust en werd de bovenliggende partij.
Uit een corner van Jelle kopte Sem de 5-1 binnen en na hands in de 16 scoorde Jelle uit een strafschap. Eindstand 5-2.
Zaterdag a.s. de derby in Grashoek tegen PEC. Hopelijk tot ziens op de Peelrand!