5985NM
GRASHOEK
tel. 077-3073871

In de laatste wedstrijd van het seizoen pakken we eindelijk een overwinning.
Graslust kiest vanaf het begin voor de aanval wat niet echt resulteert in kansen tot de 32e minuut als Jelle de 1-0 binnen tikt op aangeven van Teun. De vreugde is van korte duur, want drie minuten later is de stand gelijk na slordig balverlies.
In de 45e minuut een overtreding op Karst en de scheidsrechter geeft terecht voordeel. Niek S. scoort van afstand de 2-1.
In de rust benadrukt hoofdtrainer Jo nogmaals dat we ons niet moeten laten opnaaien en gewoon ons eigen spel spelen.
In de tweede helft kiest FCV met name voor het fysieke maar dit belemmert Graslust niet om nog 4x te scoren. Na een mooie voorzet van Sem scoort Rens met een volley de 3e. De 4e is een prima schot van diezelfde Rens. De 5e is een mooie combinatie tussen Jelle en Luc van Oijen waarbij laatstgenoemde prima afrondt! Om een hattrick te scoren mag Rens aanleggen voor de 6e met een penalty en faalt niet.
Eindstand dus 6-1. Het was nog een geweldige seizoensafsluiting met een fantastische spirit in de kantine op de Peelrand!