Breetse Peelweg 1 B
5993NC
MAASBREE
tel. 077-4652334

In Maasbree werd een verdiende 4-2 nederlaag geleden tegen MVC 3. Bijna was het weer raak binnen 1 minuut maar deze kans ging er net niet in. MVC was iets sterker en wist na 20 minuten de 1-0 te scoren via een bal die binnenkant paal erin ging. Vrij snel werd het 1-1 na een corner. In de scrimmige die daarop volgde scoorde de spits met zijn hoofd. Lang kondne we hier niet van genieten. Door een mooie steekbal werd de 2-1 gemaakt. Tevens de ruststand. Na de pauze scoorde MVC de 3-1 door een foutje van de sluitpost. Snel daarna scoorde onze laatste man met een mooi schot. Daarna kwamen we 10 minuten met een man meer te staan maar hier werd niet van geprofiteerd.
Vlak voor tijd werd het 4-2 door een "snoei harde" vrije schop.