nederlaag in 1e competitiewedstrijd - V.V. Koningslust

nederlaag in 1e competitiewedstrijd

nederlaag in 1e competitiewedstrijd

Koningslust 2 (zon)

2 - 3

Blerick 4 (zon)

Chris Lemmen (intikker)
12'
18'
... (schot)
Chris Lemmen (intikker)
19'
70'
... (vrije trap)
72'
... (e.d.)

Competitie

5e klasse 09

Datum

25 september 2022 11:15

Scheidsrechter

R.M.J.M. van Dommelen

Accommodatie

Sportpark De Lust
De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

In de 1e competitiewedstrijd werd een 2-3 nederlaag geleden tegen Blerick 4.
De gasten uit Blerick begonnen goed en zetten Koningslust onder druk maar men wist dit niet om te zetten in een doelpunt.
Koningslust 2 kwam verrassend aan de leiding nadat uit een corner de kopbal van onze aanvoerder van de lijn werd gehaald maar uit de rebound scoorde onze spits. Toch kwam Blerick vrij snel op 1-1. Maar nog geen minuut later scoorde onze spits weer na een goede voorbereidende actie van onze linksbuiten 2-1. Blerick bleef voetballend sterker maar voor de rust kregen we nog 2 dikke kansen maar jammer genoeg werden deze niet benut. Blerick bleef ook gevaarlijk en raakte voor de rust 2x de lat en de rest hield onze keeper eruit.
Na de rust hetzelfde spelbeeld. Blerick voetballend beter maar met veel werklust bleef Koningslust 2 op de been tot de 70e minuut.
Toen scoorde Blerick uit een vrije trap en een paar minuten later weer een vrije trap voor Blerick waar iemand van Koningslust met ziin hoofd aankwam en de bal zomaar in het doel verdween. 2-3 voor Blerick. In de laatste 5 minuten zetten we aan voor een slotoffensief en kregen nog een paar kansen maar deze werden niet benut. Een nederlaag die niet helemaal nodig was als je de kansen iets beter benut.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!