Gevochten wie Liever, en joa det mocht baten! - V.V. Koningslust

Gevochten wie Liever, en joa det mocht baten!

Gevochten wie Liever, en joa det mocht baten!

Koningslust 3 (zon)

3 - 2

Sparta'18 5

Koen Ottenheijm (intikker)
5'
Assist: Leon Pouwels
43'
... (schot)
48'
... (schot)
Niels Jeuken (schot)
52'
Niels Jeuken (schot)
58'

Competitie

6e klasse 20

Datum

30 oktober 2022 9:45

Scheidsrechter

J. Maas

Accommodatie

Sportpark De Lust
De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Vandaag Sparta 5 op de planning. 15 minuten eerder bij elkaar komen dan de standaard. Onder de streep dus 45 min langer kunnen slapen.
 
To the point we krijgen nieuwe shirts van: Jos Giesen schilderbedrijf vof. Daar maken de heren van 3 tijd voor en we maken een paar mooie kiekjes.
 
De wedstrijd begint en we starten fell. Dit resulteert ook snel in 1 - 0. Koen werkt de voorzet van Leon netjes binnen. De teams gaan gelijk op en van beide kanten zijn er kansjes.
De mannen van sparta blijven duwen en uiteindelijk met een corner knikt de speler van sparta hem netjes binnen 1-1. Snel daarna is het rust.
 
Na de thee gaan de mannen van 3 opzoek naar de 2 - 1 echter is het sparta die de 2 snel op het scorebord laat verschijnen. 1 - 2 voor de wit rode. Een corner die geblokt wordt komt bij de een speler van sparta voor de voet die deze netjes binnen krult. Koningslust geeft niet op en gaat voor de winst. Direct na de aftrap is Niels de man die diep gaat. Hij krijgt de bal en gaat het duel aan met 2 verdedigers van sparta hij komt gelukkig als winnaar uit de strijd. Na die strijd bedenkt hij zich geen minuut en legt de bal netjes vanaf 25 meter in de lange hoek achter de keeper 2 - 2. Er wordt aan beide kanten gestreden voor de 3e en winnende goal. De wedstrijd wordt aan beide kanten feller. In de 70e minuut krijgt Niels de bal en neemt deze op zijn slof en legt hem fabuleus in de goal (de vraag of dit de bedoeling was heeft hij wel een aantal keer gekregen) p.s. de assist richting Niels was ook niet mis. 3 - 2 voor de geel zwarte. Sparta mag weer aftrappen ze proberen het nog 3 - 3 te maken maar tevergeefs de verdediging van 3 geeft niet bij en de onderhand vaste doelman rens ook niet. Uiteindelijk fluit de goed leidende Will voor het einde van de wedstrijd en de 3 punten zijn een feit.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!