5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Op deze mooie misschien wel te zonnige zondag mag 3 het opnemen tegen de mannen van HBSV 5.

Na de overwinning van vorige zijn de mannen nog iet wat euforisch en de sfeer zit er goed in. Na de opstelling paraderen de mannen naar het veld.

De eerste overwinning is een feit Stan wint de toss. Helaas is dit het enige wat er deze wedstrijd gewonnen wordt. Door veel individuele fouten staat HBSV binnen no tim met 0 - 3 voor. Het spel is met vlagen goed te noemen. Dit resulteert uiteindelijk dan ook in de 1-3 uit een corner. Bart knikt hem netjes binnen. Echter wordt koningslust snel op zijn plaats gezet en de 1 - 4 is weer een feit. Na wat aanpoten fluit Lars voor rust.

Na wat tactische wissels gaat 3 het proberen recht te zetten. Echter vroeg in de 2e helft door weer een foutje krijgen we een penalty tegen. Bart de gelegenheids keeper houdt hem bijna tegen met zijn gezicht. De 1 - 5 is een feit. De mannen geven niet op en proberen nog. Er komt nog een penalty voor koningslust en deze wordt verzilverd door Stan 2 - 5. Echter krijgen de mannen de bal niet in de goal en krijgen we nog een goaltje tegen 2 - 6 is tevens ook de eindstand.

Volgende week mogen we naar panningen en gaan we de 3 punten mee naar huis nemen.

Winkie van de week Rens voor het geven van 2 voorzetten aan HBSV.