2e klasse Zwaluwen Jeugd Beker (1e fase) 47

5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Achteraf gezien was het voor beide teams een verdiend gelijkspel.
In de eerste helft had Graslust een behoorlijk veldoverwicht maar helaas werden er te weinig doelpunten gescoord. Alleen Jelle wist te scoren op prima aangeven van Rens. Ruststand slechts 1-0.
De tweede helft een totaal ander beeld; de gasten uit Asten waren de bovenliggende partij. Meteen na rust scoorden zij de gelijkmaker en in de 88 minuut kwamen ze zelfs op voorsprong; 1-2. Meteen vanaf de aftrap knalde Jelle de bal richting doel en tot groot genoegen stuiterde de bal over de niet al te grote doelman in het doel. Eindstand dus 2-2. Had Graslust in de eerste helft wat meer gescoord dan was het waarschijnlijke een gemakkelijke overwinning geworden. Aan de andere kant konden we van geluk spreken, mede dankzij goed keeperswerk van Niek G., dat we in de tweede helft nog gelijk maakte.
Volgende week thuis tegen Ysselsteyn. Gaat JO19 het zoet der overwinning smaken?