5975VW
SEVENUM
tel. 077-4671861

In de rust staat het nog 1-1 en de eindstand is 6-1. Hoe is dit mogelijk?
Vooraf wordt de tactiek besproken en dit pakt goed uit. Sparta/Kronenberg heeft meer balbezit maar creëert geen kansen. Ze komen op voorsprong door een foute afspeelbal van Graslust. Graslust blijft er in geloven en creëert zelf ook kansen in de 30 en 31 minuut. Eerst kan Rens de kans niet benutten en daarna is het Quinten. Toch scoort Graslust de gelijkmaker door Niek G. met behulp van de keeper. Een houdbaar schot laat de Sparta/Kronenberg goalie door zijn handen glippen. Ruststand dus 1-1.
In de rust wordt besproken zo door te gaan en waar mogelijk op doel te schieten.
In de tweede helft Sparta/Kronenberg weer de betere partij maar echte kansen worden niet gecreëerd. In de 61e minuut komen de gastheren op voorsprong door een terechte strafschop. Daarna gaat het snel. 3 minuten later de 3-1 en 5 minuten later de 4-1. Graslust gelooft er niet meer in en Sparta/Kronenberg loopt uit naar een enigszins geflatteerde 6-1 overwinning.