Schansheideweg 9
5926RL
VENLO
tel. 077-3828893

Na een week rust heeft Graslust voor de 2e achtereenopvolgende keer gewonnen, alhoewel het daar in de eerste helft niet naar uit zag.
Na ongeveer een half uur spelen balverlies aan Graslust zijde en uit de voorzet werd keurig de 1-0 binnen getikt. Graslust had ook enkele kansen in de eerste helft, maar helaas werden deze niet benut.
Tijdens de thee in de rust werd door de leiding gezegd dat het wel wat feller mocht allemaal. Wij lieten HBSV te makkelijk er uit komen, waardoor ze soms gevaarlijk konden worden.
In de 6e minuut van de 2e helft een mooie steekpass van Rens op Quinten die keurig afrondt. Stand 1-1.
Graslust is de betere ploeg maar HBSV komt toch af en toe in scoringspositie. Stan let goed op en verricht enkele goede reddingen.
Op het einde van de wedstrijd een goede lange vrije trap van Neil op de sprintende Niek G. Deze schuift de bal mooi in het doel en Graslust staat op voorsprong. Deze wordt ook niet meer weg gegeven en zo worden, op basis van de 2e helft, verdiend 3 punten mee naar huis genomen. Volgende week zaterdag komt Baarlo op de Peelrand op bezoek.