Meerweg 71
5976NS
KRONENBERG
tel. 077-4672723

Onder warme omstandigheden werd een terechte overwinning behaald op Kronenberg 3 en tevens revanche voor de thuis nederlaag.
De eerste 30 minuten werd er heel goed gevoetbald en veel 100% kansen gecreeerd. Enig minpunt was dat dit maar 1 doelpunt opleverde.
En zomaar wist Kronenberg voor rust nog gelijk te maken. Ook in de 2e helft waren we de betere partij, al golfde het spel wel meer op en neer.
15 minuten voor tijd wisten we, na een vloeiende aanval, de 1-2 te maken. Kronenberg probeerde nog te forceren maardit lukte niet en vlak voor tijd viel de 1-3. Een meer dan terechte overwinning.