De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Na een weekje rust stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Panningen op het programma. Een tegenstander met hetzelfde aantal punten, maar met 1 wedstrijd minder gespeeld. Helaas nu wel zonder onze vele fans.

Om 9:43 geeft scheidsrechter W. Coolen het startsein op een erg soppig veld. Na een kwartier spelen moet onze nieuwe keeper Mats zijn eerste redding verrichten. Een kopbal weet hij namelijk uit het doel te houden. Paar minuten later kopt Jacco uit een hoekschop net over. Na een half uur spelen krijgen wij een strafschop na een handsbal van Panningen. Koen legt aan, maar de doelman zorgt ervoor dat wij niet op voorsprong komen. 10 Minuten later gaat gelegenheidsspits Kaj alleen op de doelman af. Jammer genoeg schiet Kaj erg wild over. Na 45 minuten fluit de heel Coolen voor de rust met de brilstand op het scorebord.

In de rust laat Rens zich een lekker AA'tje halen voor wat extra energie na de slapeloze nachten. Helaas besluiten de trainers hem te wisselen. Mats probeert Rens nog te helpen door bananenschil op de vloer te leggen. Helaas voor Rens resulteert dit niet in een glijpartij.

Na 1 minuut spelen kan Roel ons op voorsprong zetten. Hij schiet de bal naast het doel, waarop Leon de opmerking maakt: het 1st staat niet voor niks onderaan. In de 58ste minuut maakt een Panningenaar het 1ste doelpunt van de wedstrijd. Gelukkig voor ons wel iemand in een geel shirt. Een kanonskogel van Rick beland in het geel-zwarte net. Tikkie-Takkie-Jacco is erg aanwezig vandaag en kopt de bal weer uit een hoekschop net over het doel. In minuut 78 komt Panningen op gelijke hoogte. Een schot over de grond is te machtig voor Mats. Panningen komt 1 minuut voor tijd nog op voorsprong. De bal gaat helaas via de paal in ons doel. Hierna krijgt Rens nog de mogelijkheid om de gelijkmaker te maken. Zijn schot gaat jammer genoeg over het doel.

Helaas een nederlaag tegen onze 'groene' buren. Wij maakte de kansen zelf niet af, waarna onze tegenstander dit wel doet. Volgende week spelen wij onze jaarlijkse interland in Grashoek. Helaas gaat de busreis voor onze fans niet door i.v.m. de corona maatregelen.