5988CK
HELDEN
tel. 077-3074041

Op een zonnige zondag mogen wij na de winst van vorige week het veld weer betreden. Een uitwedstrijd tegen Helden staat op het programma.

Om 11:16 fluit de scheidsrechter voor het beginsignaal. Nadat het spel op en neer gaat komt Helden in de 14de minuut helaas op voorsprong. Een steekpass is onze verdediging te machtig waarna Rens ook kansloos is op het schot. In de 29ste minuut is het Richard die het van een afstand probeert. Zijn schot gaat helaas net over het doel. 4 Minuten later ligt de bal wel in het netje. Na klungelig uitverdedigen van Helden knalt Bram de bal in het doel. In de 42ste minuut krijgt Kaj de bal in de voeten. Hij aarzelt niet en schiet de bal over de doelman in het doel.

Rust.

Om 12:17 gaat de 2de helft van start. Helden komt sterker uit de kleedkamer maar grote kansen weten zij niet te creëren. Minuut 74 krijgt Helden een vrije trap. Bart weet deze doelpoging knap te keren. In de 86ste minuut is Rens dicht bij de 1-3. Na een vrije trap van Rick mikt Rens iets te hoog. Na 90 minuten en wat extra tijd vind de uitstekende scheidsrechter het genoeg en fluit hij voor het einde.

Alweer een zwaar bevochten overwinning voor Gona 3. Volgende week staat alweer een derby op het programma. Dan komt Bevo op bezoek op sportpark De Lust.