5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Vandaag staat dan de jaarlijkse Kempen derby op het programma. Helaas ontbreekt bij ons de delegatie van de familie Kempen. Eerder dit jaar pakte wij de 3 punten in Helden. De bedoeling van onze mannen is dat deze nu in Koningslust blijven.

Om 9:47 fluit de heer C. Lemmen (correctie de heer W. Verhaegh) op het fluitje voor de start van de wedstrijd. Na 5 minuten krijgen wij de eerste kans. Bart geeft de assist op zijn neefje Karst die de bal helaas over het doel schiet. Even later komen wij wel op voorsprong. Een vrije trap wordt voor het doel geslingerd. Uit de kluts komt de bal via de tegenstander bij Koen die de bal in het lege doel tikt. Na een kwartier spelen krijgen de bezoekers de eerste kans. Een fout achterin wordt niet afgestraft door goed keeperswerk van Freek. Na 26 minuten staat dan de stand weer gelijk. Een vrije trap wordt binnen gekopt. Vlak voor rust komt Helden ook op voorsprong. Een blauwe speler gaat alleen op ons doel af en schuift de bal in het doel.

Rust.

Om 10:46 start de 2de helft. In het begin van de 2de helft gaan we op jacht naar de gelijkmaker. Dit resulteert voor als nog alleen in afstandschoten die de doelman makkelijk uit het doel kan houden. In het verdere verloop blijven zoeken naar de gelijkmaker maar hij valt niet.

Verliespartij tegen de hekkensluiter. Het zat er vandaag helaas niet in.