Ericaplein 50
5971GC
GRUBBENVORST
tel. 077-3661888

Op een nog mistige en vroege ochtend starten we tegen GKC'33. We beginnen aanvallend.

Het spel komt van beide kanten, een grote kans van Grubbenvorst op de paal. Grubbenvorst oogt sterker op het moment, maar Koningslust probeert zich op te pakken. In de 30ste minuut is het dan toch raak voor Grubbenvorst. 1-0

Nog een kans voor Koningslust waar een corner uitkomt. Het vertrouwen mist, maar na de rust gaan we er weer voor de volle 100% voor.

Koningslust is sterker, het gaat steeds beter. Dan na een 20minuten voetballen in de tweede helft een mooie combi van Sem Karremans op Lisa, Lisa draait open. De bal komt bij Vera terecht en schiet. De verdiende 1-1 ligt binnen! Koningslust pakt door, na vele kansen en eindelijk na wat proberen valt de bal achter doelvrouw van GKC door Sem Karremans 1-2!

We laten GKC nog een keer aan de goal komen, een schot op doel. Helaas gaat deze er onnodig in. 2-2. En daarmee ook de eindstand.