De Koningstraat 26
5984NJ
KONINGSLUST
tel. 077-4653226

Op een koude maar zonnige zondag starten we de wedstrijd om 13.03 uur. De speelsters van FCV VR2 (VR1) staan tegenover ons op het veld. Ook vandaag proberen we weer de 0 te houden. We beginnen goed, want in de 7e minuut komt Sem Karremans aan de bal en de keeper duikt zo over de bal en belandt mooi in de goal. 1-0. Na een klein halfuur spelen krijgen we een corner. Kristy schiet de bal voor goal, waarna Eva de bal in het doel loopt. Dat is 2-0! Later in de eerste helft probeert Kristy vanuit een afstand op goal te schieten en met goed resultaat over de te ver voor goal staande keepster. 3-0. Vlak voor rust zorgen Ellis en Lisa samen voor een mooie actie. Lisa geeft een dieptepass op Ellis, waarna zij hem binnen kan schieten. 4-0. We zijn niet fel genoeg in de omschakeling, maar de doelpunten vallen wel. Na rust werken Ellis en Lisa wederom met elkaar samen. Ellis geeft de bal op Lisa en Lisa op Sem Bos. Sem Bos tikt de bal binnen. 5-0! Daarna een mooie kans van Sem Bos. De bal belandt helaas in de handen van de keeper. Jammer!  Vervolgens komt de tegenstander er bij ons doorheen, dit resulteerde helaas in een eigen goal. 5-1. Vlak voor het fluitsignaal schiet Eva nog op goal. Deze zit er lekker in. 6-1!

De 3 punten houden we weer in Koningslust. Aanstaande dinsdag spelen we in Venlo tegen FCV VR1 voor de beker.